Udlejningsmateriale

IMG_5753

Styrelsen for Slotte og Kulturejendomme holdt åbent hus i juni og i september 2015, hvor mange nysgerrige borgere mødte op for at blive vist rundt på slottet og i de mange bygninger i slotsparken. Det er Styrelsens ønske, at de kommende lejere bringer nye aktiviteter til Charlottenlund Slot, i de omkringliggende bygninger og i slotshaven.
De fremadrettede muligheder for anvendelse af slottet og øvrige bygninger er mange indenfor kontor, hotel, konferencefaciliteter eller kulturelle og publikumsorienterede anvendelsesformål. Styrelsen for Slotte og Kulturejendomme beskriver deres vision således:
“Charlottenlund Slotshave skal være åben for offentligheden. Med en fantastisk beliggenhed i Charlottenlund Skov direkte ud til Øresund indbyder slotshaven til rekreative formål. Der er gode trafikale forbindelsesmuligheder til København, såvel som gode parkeringsmuligheder i slotshaven. Der er mulighed for at leje slottet og øvrige bygninger samlet, såvel som enkeltvis. Endelig er der mulighed for at leje enkelte dele af enten slottet eller de øvrige bygninger.”
Læs Styrelsens udbudsmateriale om priser og betingelser for udlejning.